AJANKOHTAISTA 

KORONA TIEDOTE!

Turkit voi tuoda kesäsäilytykseen ihan normaaliin tapaan.
Kaikki paikat puhdistetaan säännöllisesti turvallisen asioimisen takaamiseksi.
Kesäsäilytyksen hinta vain 54€.

Voit myös tuoda säilytykset käymättä myymälässä sisällä.
Ilmoita etukäteen puh. 09-2414110 koska olet tulossa niin täytämme paperit valmiiksi
ja otamme säilytykset vastaan ovella.

TERVETULOA!

Aukioloajat

OLEMME AVOINNA 10 KESÄKUUTA ASTI:

TI-TO 10-17
PE 10-15Myös muina aikoina sopimuksen mukaan!

Turkishuone Valtonen
Mannerheimintie 81
00270 HELSINKI

Puh. 09 241 4110

info@turkishuonevaltonen.fi
www.turkishuonevaltonen.fi

Turkkeja, vintageturkkeja, asusteita…

Turkishuone Valtosella on Helsingin laajin valikoima upeita turkkeja ja turkisasusteita. Sata vuotta sitten perustetusta liikkeestämme löytyy niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin tuottajien laadukkaimmista materiaaleista valmistettuja turkkeja, huiveja ja hattuja.

Unelmiasi vastaavia turkkeja

Turkishuone Valtosen valikoimasta löytyy uudet turkit, vintageturkit,  kääntö- ja sisäturkit jokaiseen makuun - haitpa sitten lyhyttä tai pitkää, klassista tai modernimpaa. Valikoimaamme kuuluu myös hattuja, muita päähineitä, hansikkaita ja huiveja.

Jos yksikään malliston turkeista ei täysin miellytä silmääsi, liikkeessämme on aina paikalla turkkuri valmiina suunnittelemaan juuri sinun toiveisiisi sopivan luomuksen. Teemme kaikki mittatilausturkikset nopealla aikataululla ja vain laadukkaimmista materiaaleista.

Myös huolenpitoa

Koska mikään ei lämmitä kylmällä talvi-ilmalla samalla lailla kuin laadukas turkki, kannattaa asusta pitää erittäin hyvää huolta. Turkishuone Valtosen ammattilaisten palveluihin kuuluvat myös turkin huolto, turkin korjaus ja turkin puhdistusTurkin kesäsäilytys kuuluu myös palveluihimme. Teemme myös vanhasta uutta muodistamalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!