AJANKOHTAISTA 

MYYMÄLÄ ON SULJETTU!

KIITOS ASIAKKAILLEMME KULUNEISTA VUOSISTA.

TAKANA YLI KOLME VUOSIKYMMENTÄ ITSENÄISENÄ YRITTÄJÄNÄ TURKISTEN PARISSA MANNERHEIMINTIELLÄ JA SITÄ ENNEN SEITSEMÄN VUOTTA TOISEN
PALVELUKSESSA SAMALLA ALALLA.

OLEMME JATKOSSA OLONEUVOKSIA.

KEVÄTTERVEISIN
JUKKA JA KRISTIINA

Turkishuone Valtonen

Mannerheimintie 81
00270 HELSINKI

Puh. 09 241 4110

info@turkishuonevaltonen.fi
www.turkishuonevaltonen.fi

Turkkeja, vintageturkkeja, asusteita…

Turkishuone Valtosella on Helsingin laajin valikoima upeita turkkeja ja turkisasusteita. Sata vuotta sitten perustetusta liikkeestämme löytyy niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin tuottajien laadukkaimmista materiaaleista valmistettuja turkkeja, huiveja ja hattuja.

Unelmiasi vastaavia turkkeja

Turkishuone Valtosen valikoimasta löytyy uudet turkit, vintageturkit,  kääntö- ja sisäturkit jokaiseen makuun - haitpa sitten lyhyttä tai pitkää, klassista tai modernimpaa. Valikoimaamme kuuluu myös hattuja, muita päähineitä, hansikkaita ja huiveja.

Jos yksikään malliston turkeista ei täysin miellytä silmääsi, liikkeessämme on aina paikalla turkkuri valmiina suunnittelemaan juuri sinun toiveisiisi sopivan luomuksen. Teemme kaikki mittatilausturkikset nopealla aikataululla ja vain laadukkaimmista materiaaleista.

Myös huolenpitoa

Koska mikään ei lämmitä kylmällä talvi-ilmalla samalla lailla kuin laadukas turkki, kannattaa asusta pitää erittäin hyvää huolta. Turkishuone Valtosen ammattilaisten palveluihin kuuluvat myös turkin huolto, turkin korjaus ja turkin puhdistusTurkin kesäsäilytys kuuluu myös palveluihimme. Teemme myös vanhasta uutta muodistamalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!